Petit Bateau: vzorec letošnje zime

petit_bateau_vzorec_zenske_4 V Petit Bateau res prevladujejo črte, a vsako kolekcijo na izbranih kosih najdete tudi kakšen poseben vzorec, ki vas bo očaral. To zimo puloverje in oblekice odrasle kolekcije krasijo posebni krogi v beli barvi z bordo rdečimi črtami, ki se razprostirajo po temno modri podlagi iz katere elegantno izstopajo.

Tako obleka kot pulover sta iz bombaža, mehko podloženega, da vam bo prijetno toplo. Obleko smo na fotografijah kombinirali s temno modro MAX&Co. parko - odličen stajling tako za v službo kot za popoldansko pohajanje s prijateljicami po mestu. Druga kombinacija puloverja s Petit Bateau trinirko in MAX&Co. puhovko je pa namig za popoldanske aktivnosti - kot je sprehod s kosmatincem ali obisk telovadnice. Vedno je fino biti lepo urejen, saj nikoli ne veš, koga lahko po poti srečaš : ).

Fotografije: Katarina Veselič.

petit_bateau_vzorec_zenske_2petit_bateau_vzorec_zenske_1petit_bateau_vzorec_zenske_3petit_bateau_vzorec_zenske_5 petit_bateau_vzorec_zenske_6 petit_bateau_vzorec_zenske_7 petit_bateau_vzorec_zenske_8 petit_bateau_vzorec_zenske_9 petit_bateau_vzorec_zenske_10 petit_bateau_vzorec_zenske_11

Petit Bateau pulover, obleka in trinirka / MAX&Co. parka in puhovka