PETIT BATEAU X HERVÉ TULLET

blog-ilustrator-1blog-ilustrator-2blog-ilustrator-5blog-ilustrator-3blog-ilustrator-4 Petit Bateau pogosto in z veseljem sodeluje in deli svoja dela s talentiranimi in kreativnimi umetniki in ustvarjalci, kateri za blagovno znamko pripravijo vzorec, dizajn in tako skupaj ustvarijo posebno in omejeno kolekcijo. Spomladi smo vam predstavili omejeno kolekcijo, ki jo je za Petit Bateau ustvarila finska oblikovalka Satu Maaranen, sedaj pa vam predstavljamo novo omejeno kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju Hervé Tullet. Hervé Tullet je »enfant terrible« barv in vsem dobro poznani otroški ilustrator. Navdihnjen s pogumom in novimi avanturami je igrivo obarval naše glavne simbole s "čačkami in packami". V naši trgovini najdete tri majice za fante in tri za punce. Vabimo vas na obisk, pridite, poglejte in poskusite. Obljubljamo, da boste zadovoljni!

Oglejte si tudi video posnetke, v katerih je prikazana kolekcija.

Kot zanimivost naj omenimo še to, da je umetnik in ilustrator Hervé Tullet tudi avtor ene izmed otroških predstav, ki si jo trenutno lahko ogledate v Ljubljanskem lutkovnem gledališču.

Namigujemo vam, da pohitite, saj je kolekcija omejena. Najdete nas v Ljubljani na Starem trgu 30, odprti pa smo od ponedeljka do petka med 9. in 19.30 uro in v soboto med 9. in 14.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.