Petit Bateau za vse generacije

Bliža se september - čas, ko se otroci vrnejo v šolo, študentje na fakse, starši pa po daljšem dopustu v službe. Čas novih začetkov, novih spoznanstev in prebujenja. Se še spomnite tistega krasnega občutka, ko kot otrok že komaj čakaš, da se po dolgem poletju vrneš v šolske klopi, ponovno srečaš prijatelje in še dolge ure po pouku s sošolci klepetaš in izmenjuješ dogodivščine, ki so se ti pripetile med počitnicami? Čudoviti občutki, ki jih kot starši skupaj s svojimi otroki podoživljamo vsak september.

Če vas je Petit Bateau kot otroke spremljal v šolskih časih, se gotovo spomnite te ikonične “back to school” kolekcije.

Petit Bateau je znamka, ustvarjena za vse starosti in ustvarjena z namenom, da vas spremlja od prvega dne, od prvega bodija, ki ga prejmeš v porodnišnici, za celo življenje. Klasični kosi, ki trajajo leta in leta, kombinirate pa jih lahko na mnoge načine. Petit Bateau je znamka, ki ustreza posameznikom s filozofijo “manj je več”. Izberite nekaj kakovostnih, klasičnih kosov, ki se enostavno kombinirajo med seboj in vaša garderoba bo popolna. Klasičen in enostaven stajling popestrite s kakšnim posebnim dodatkom ter tako celoti dodajte piko na i.

Naj Petit Bateau ne spremlja le vaših otrok, naj spremlja tudi vas - poiščite navdih v spodnji galeriji kolekcije jesen/zima za ženske vseh starosti.

Trgovina Petit Bateau na Starem trgu, ki je že bogato opremljena s kolekcijo jesen/zima 2019. Trenutno imamo tudi BACK TO SCHOOL akcijo: 10 EUR popusta ob vsakem nakupu nad 50 EUR! Več tukaj.

Lep prričetek jeseni vam želimo.

Ziva JaversekComment