Petit Bateau ženska kolekcija jesen zima 2015

Petit_Bateau_odrasli_1 Petit_Bateau_odrasli_2 Petit_Bateau_odrasli_3 Petit_Bateau_odrasli_4 Petit_Bateau_odrasli_5 Petit_Bateau_odrasli_6 Petit_Bateau_odrasli_7 Petit_Bateau_odrasli_8 Petit_Bateau_odrasli_9 Petit_Bateau_odrasli_10 Petit_Bateau_odrasli_11 Dnevi so vse bolj mrzli in kmalu bo konec avgusta. Se tudi vam zdi, da je poletje spet zbežalo mimo nas tako hitro? A nič zato, tudi jesen je čaroben letni čas, čas za veliko lepega. Kmalu bo spet nekoliko bolj mrzlo in se bomo lahko zavili v tople volnene puloverje, ovili topel šal okoli vratu, svoj stil popestrili z zanimivo kapico ali klobučom, se greli ob pečenem kostanju, kuhanem vinu ali uživali v preživljanju večerov doma, na toplem, ob gledanju filmov, za kar poleti ni bilo časa.

Da vam jesen nekoliko bolj prikupimo vam danes tudi predstavljamo Petit Bateau žensko kolekcijo jesen zima 2015, ki nas je spet čisto prevzela in verjamemo, da bo tudi vas. Kolecija je obarvana v klasično temno modro, belo in sivo. Puloverje in oblekice tudi to jesen krasijo črte, ki bodo poskrbele, da bo vonj po poletju in morju ostal z vami tudi v jeseni in pozimi. Poleg klasičnih barvnih odtenkov in vzorcev pa bomo letos svojo garderobo lahko popestrili tudi z roza in bordo puloverjem.

Vsak letni čas zase je nekaj posebnega in vsak ima svoje prednosti in slabosti. Poskusimo vedno iskati le prednosti in uživati v trenutku.

Lili in Roza vam želi prijetne in tople zadnje dneve poletja. Izkoristite jih kolikor se le da, pojdite še malo na morje, obiščite kakšen dober koncert in z nasmehom pričakajte jesen.