Pika Zrim za Marino Yachting

pika_zrim_marina_yachting_1 Navdušeni smo nad Piko Zrim, modno blogerko, poslovno žensko, ženo in babico, ki ji nikoli ne zmanjka energije, njeni stylingi pa vedno znova presenečajo. Morda ste že zasledili njen blog The 50th avenue. Pika je ženska, ki dokazuje, da moda enostavno ne pozna meja. Navdušila nas je s svojo pozitivno energijo, nasmehom in kreativnimi idejami, ki jih je moč zaznati ne le v njenem delu, temveč tudi v načinu oblačenja.

V Marini Yachting je sestavila dva stilska predloga, prvega predstavljamo spodaj: Marina Yachting črtaste kavbojke na zvonec v kombinaciji s klasično belo srajčko. Ker so te hlače nekaj posebnega, kos, mimo katerega ne morete, ne da bi ga opazili, se k njim poda nekoliko bolj umirjen in klasičen vrhnji del in bela srajca je v takšnem primeru odlična izbira. Za piko na i je Pika na torbico zavezala še rdečo črtasto svileno rutko in tako celoti dodala kanček razigranosti.

Črtast vzorec in širok zaključek hlač bosta optično podaljšala vaše noge. Kombinirajte jih z visokimi petkami ali pa z nizkimi poletnimi sandali, v čemer se vi bolje počutite. Pridite jih pomerit.

Marina Yachting / Novi trg 6 / Ljubljana.

pika_zrim_marina_yachting_2 pika_zrim_marina_yachting_3 pika_zrim_marina_yachting_4 pika_zrim_marina_yachting_5 pika_zrim_marina_yachting_6 pika_zrim_marina_yachting_7 pika_zrim_marina_yachting_8 pika_zrim_marina_yachting_9