Pinterest inspiracija: 10 top jesenskih frizur

Danes z vami delimo naših 10 najljubših jesenskih frizur. Lenobno deževno jutro je kot nalašč za brskanje po Pinterestu in iskanje inspiracije, ki bo popestrila ta siv dan. Jesen je čas za spremembe, kar pomeni tudi čas za novo frizuro. Striženje po dolgem poletju bo okrepilo vaše lase, prav tako bo (če se barvate) fino malce osvežiti svoj odtenek, ki je na močnem poletnem soncu zagotovo izgubil tisti pavi lesk. Jeseni tudi ni več tako vroče in na razpolago so številne različne frizure, ki dajejo piko na i jesenskemu vizdezu. Lili in Roza 10 najljubših jesenskih frizur:

Figa: ko so vaši lasje neubogljivi in ni ravno njihov najboljši dan, ne pustite, da vas to spravi iz tira. Figa je najboljša izbira v takih dneh, poleg tega pa je vedno in, s figo na vrhu glave boste videti urejene, pa če tudi ste si jo naredile v treh sekundah. Jeseni dodajte še barvno rutko, ki se sklada z barvo vaše torbice ali čevljev in videti boste popolno.

1_liliinroza_jesenske_frizure

Lasje, postriženi do ramen: imate že kar nekaj časa dolge lase, ki jih ne želite postriči, saj si puščate dolge? Se vam zdi, da nekoliko prepočasi rastejo? Tudi lasje potrebujejo obnovo in svoj čas za rast in s tem, ko jih boste nekoliko postrigle, jih boste spodbudile k hitrejši rasti.

2_liliinroza_jesenske_frizure

Neurejen čop: včasih je še veliko težje ustvariti videz neurejenega čopa kot pa tistega lepo urejenega, počesanega. Malo preizkušajte in ko boste spoznale svoje lase bo povsem enostavno. Kakšen pramen izpustite, naj lahkotno pade na vaš obraz.

3_liliinroza_jesenske_frizure

Ribja kost: je najlepša izmed vseh kit. Z njo boste ustvarile romantični pridih in nežen videz. Na prvi pogled je videti, da jo je precej težko splesti, a ko se enkrat naučite boste videle, da ni tako zapleteno. Me smo si pomagale z youtube videom.

4_liliinroza_jesenske_frizure

Prečka na sredini: klasična frizura, ki vam bo pristajala vedno: v vseh letnih časih in vseh različnih priložnostih so dolgi, lepo počesani lasje s prečko na sredini. Odlična izbira, tudi to jesen.

5_liliinroza_jesenske_frizure

Frufru: za tiste nekoliko bolj pogumne in predvsem tiste, ki vas lasje ubogajo. Če so neukrotljivi ali skodrani vam ga odsvetujemo, saj boste z njim imele kar precej težav.

6_liliinroza_jesenske_frizure

Konjski rep: urejen čop dolgih las, ki je videti zelo elegantno. Primeren za vsak dan in poda se k vsakemu stilu.

7_liliinroza_jesenske_frizure

Kratka kitka: Spnite rahel čop, ki naj bo videti nekoliko neurejen, spletite le začetek kitke, jo zaključite na polovici, preostanek las pa pustite v čopu. Tako boste vašemu na videz neurejenemu čopu dodale ravno pravšnjo mero pozornosti. Odlično se poda v kombinaciji s pleteninami.

8_liliinroza_jesenske_frizure

Mini čopek: sprednja dva pramena las rahlo spnite skupaj na zadnji strani in naredite mali rahel čopek. Frizura, ki vas bo popeljala nazaj v šolska leta.

9_liliinroza_jesenske_frizure

Frizura za posebne priložnosti: elegantno speti prameni las na temenu bodo ustvarili prefinjen videz, kot nalašč za posebne priložnosti.

10_liliinroza_jesenske_frizure