Pinterest inspiracija: Moodboard

moodboard_1 moodboard_2

moodboard_3

moodboard_4

moodboard_5

moodboard_6

moodboard_7

moodboard_8

moodboard_9

moodboard_10

Teden zaključujemo v kreativnem duhu, tokrat smo inspiracijo poiskali na Pinterestu, kjer smo iskali ideje za moodboard. September je namreč mesec novih začetkov, sprememb, selitev, skratka novosti na vseh področjih. To je prineslo sprememe tudi pri Lili in Roza in sicer je naš team sedaj dobil novo pisarnico. Majhen, prijeten, udoben in svetel kotiček, kjer bomo sedaj ustvarjali našo zgodbo in jo nadgrajevali še z mnogimi kreativnimi zamislimi, idejami in sodelovanji.

Vsi imamo svoje ideje, kako prostor naredimo prijeten in domač. Pri nas boste tako recimo našli predvsem zelo veliko rastlin in rož, kupe in kupe modnih revij in katalogov preteklih in novih kolekcij znamk, ki jih zastopamo: MAX&Co., Marina Yachting in Petit Bateau.

Najbolj kreativen delček delovnega mesta pa je vsekakor moodboard, mesto, kjer so vse ideje zbrane na enem kupu. Moodboard je tudi tisti kotiček, ki vas vsakič, ko ga pogledate, spravi v dobro voljo in v vas prebuja kreativno razmišljanje in inspiracijo. Zgoraj vam predstavljamo nekaj idej, ki so nam všeč.

Imate tudi vi v delovnem kotičku svoj moodboard? Če ga imate, delite utrinek z nami : )