Pisan skok v jesen

Petit_Bateau_Back_to_School_1 Petit_Bateau_Back_to_School_2 Petit_Bateau_Back_to_School_4 Petit_Bateau_Back_to_School_5 Petit_Bateau_Back_to_School_6 Petit_Bateau_Back_to_School_7 Juhu, jesen je tukaj in z njo tudi vse jesenske radosti. Od dolgih sprehodov do nabiranja in peke kostanja. Vaše malčke v jesenskih dneh oblecite v rdeče in rumene odtenke jesenskega listja, za umiritev celotnega stila pa dodajte nekoliko sive ali temno modre.

Za ustvaritev popolnega jesenskega stila so tako pri deklicah kot pri dečkih potrebni le trije kosi:

  • Pisane tople žametne hlače ali kavbojke. V Petit Bateau na voljo v različnih barvah.
  • Tanjša bombažna majica, ki jo malčki lahko ob toplejših dneh nosijo samostojno ali pod brezrokavnikom, ko pa je hladneje, pa pod toplim volnenim puloverjem. Majice lahko izbirate v različnih barvah in vzorcih.
  • Mehek pulover bo v naslednji polovici leta vaš najboljši prijatelj. Za tiste bolj zmrzljive sorte priporočamo volnenega, za tiste nekoliko manj pa bombažnega. V kolekciji jesen - zima je za deklice najbolj priljubljen siv z roza rožo na prednji strani, za dečke pa Petit Bateau klasika, črtast temno moder in bel bombažni pulover.

Vabljeni v našo trgovinico Petit Bateau na starem trgu, kjer vam bomo pomagali izbrati najboljše in najbolj igrive otroške oblekice. Še do 20. septembra pa lahko izkoristite tudi odlično ponudbo v sklopu akcije Nazaj v šolo:

  • 10 EUR popusta ob nakupu nad 60 EUR in
  • 20 EUR popusta ob nakupu nad 100 EUR.

Se vidimo! Odprti smo od ponedeljka do petka med 9.0o in 19.30 uro, ob sobotah pa od 9.00 do 14.00.