Pisana otroška oblačila, ki bodo popestrila spomladanske dni

Liliinroza-petit-bateau-1 Liliinroza-petit-bateau-2 Liliinroza-petit-bateau-3 Liliinroza-petit-bateau-46 8 9Liliinroza-petit-bateau-81815 Dobro jutro, drage bralke in dragi bralci. Kako ste preživeli praznične dni in šolske počitnice? Ste se sproščali doma in so bili vaši najmlajši veselo razkropljeni po celi hiši in pisana otroška oblačila povsod naokoli? Spet drugi ste se odpravili v gore, tretji na morje, večino pa je razveseljeval pristen otroški smeh. Se še spomnite, kako veseli smo bili včasih šolskih počitnic? To je bilo takšno veselje, vik in krik, hiša pa se je čez noč spremenila v veliko igralnico. Najbolj zabavno pa je bilo seveda sredi sobe postaviti pravi mali šotor in namesto v postelji preživeti noč kot taborniki.

Naši mali zakladi ne potrebujejo veliko, da so srečni. Le paziti moramo, da dobro poskrbimo za nekaj ključnih osnovnih potreb, med katerimi  so seveda tudi mehka in udobna otroška oblačila. V francoski modni hiši Petit Bateau to zelo dobro vedo, zato vsa otroška oblačila ustvarjajo iz kakovostnega, na poseben način tkanega bombaža, kar je tudi  razlog, da so tako zelo mehka in tako zelo udobna. Ko se otroci na to udobje navadijo, ga nikakor ne želijo zamenjati in tako je tudi prav.

Če ste se v minulem tednu sprehajali po Starem trgu, ste prav zagotovo opazili našo novo izložbo, ki jo krasijo nadvse pisana otroška oblačila, majčke, hlače, šali, kopalke. V novi spomladanski kolekciji najdete posebno linijo oblačil, ki so na voljo v vseh mogočih živih barvnih odtenkih, vsa pa so posebej obrobljena s fluorescentnim šivom. Da bo otroška omara kot pisana mavrica, tako zjutraj z oblačenjem ne bo problemov.

P.S.: Ne pozabite na našo prav posebno akcijo, kjer ob nakupu nad 60 € prejmete veliko in mehko kopalno Petit Bateau brisačo. Več o akciji tukaj.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.