Poletje je čas za krila

max-krilo-1 max-krilo-2 max-krilo-3 max-skirt-4 max-skirt-5max-krilo-6 Ker je poletje čas za krila, vam danes predstavljamo šest naših najljubših. Stopinje zunaj kar naraščajo in če bi se le dalo, bi najraje ostali kar nekje notri, na hladnem in uživali ob ledeni limonadi. Ampak ker ne gre drugače, moramo seveda tudi v službo in po vsakodnevnih opravkih. Da vam bo v vročih dneh kar se da prijetno, izberite prava oblačila. Naš predlog so poletna krila v vseh barvah in dolžinah. Le ta naj bodo lahka in ohlapna, iz kakovostnih materialov, ki dihajo.

Dolge hlače zamenjajte z dolgimi krili, ki bodo lahkotno plapolala okoli vaših nog. Namesto oprijetih bombažnih majic pa raje izberite svilo, viskozo ali lan, naravne materiale, ki so že sami po sebi nekoliko hladnejši in modele, ki se ne oprijemajo povsem, ampak padajo vzdolž vašega telesa.

Danes vam predstavljamo izbor šestih Max&Co. kril, ki naj vas spremljajo to poletje:

Izbrali smo 6 nam najljubših kril, v katerih se boste to poletje lahkotno in sproščeno gibale. V zimskem času smo jih le redko nosili, zato je zdaj odlična priložnost, da izkoritimo vročino, oblečemo lahkotno krilo in zablestimo.

Dolga krila so to poletje ponovno v modi in kombinirate jih lahko na mnoge različne načine: s sandalčki, petkami ali športnimi supergami. Oglasite se v naši Max&Co. trgovini na Miklošičevi 1 v Ljubljani in skupaj bomo izbrali takšnega, ki se le najbolje poda vaši postavi in vašemu slogu.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.