Petit Bateau: Poletni piknik

1-petit-bateau-piknik 2-petit-bateau-piknik 3-petit-bateau-piknik 4-petit-bateau-piknik 5-petit-bateau-piknik 6-petit-bateau-piknik 7-petit-bateau-piknik 8-petit-bateau-piknik Poletni piknik je naslov modne zgodbe, ki jo danes delimo na blogu. Pred nekaj dnevi smo prejeli sporočilo naše bralke, da je v Hrvaški reviji Story Kids zasledila prekrasne Petit Bateau fotografije. Bila je tudi tako prijazna, da nam je revijo prinesla v trgovinico in kar nismo se mogle nagledati teh prečudovitih fotografij. Še enkrat se zahvaljujemo naši bralki, z vami pa delimo fotografije, ki vam naj bodo za modno inspiracijo v teh vročih poletnih dneh.

Otroci naj bodo oblečeni lahkotno, v barve sadja in rožnate potiske, da se bodo tako lepo podajali k barvi sveže pokošene trave na poletnih piknikih.

Na zadnjih dveh slikah so predstavljene Petit Bateau pižamice, v katerih bodo otroške sanje še toliko bolj sladke. Pižamice so narejene iz 100 % bombaža, zelo mehke, na voljo v številnih različnih vzorcih in barvnih odtenkih.

Skoraj vsi izdelki, ki jih vidite na slikah so sedaj na voljo tudi po ceni s popustom in tako lahko z njimi popestrite garderobno omaro vaših najmlajših po zelo ugodnih cenah.

  • Vir fotografij: Hrvaška izdaja revije Story Kids
  • Fotogrfije: Jelena Balić
  • Make up: Žana Kožul
  • Frizura: Ruža Institut Kerastase
  • Kreativna zasnova: Iva Balaban