Pomladni styling: kaj obleči za na kolo

marina-yachting-tulipani-pomlad-1 Pomlad je ta vikend končno potrkala na naša vrata in ne le, da se je pojavila na koledarju, tudi vreme se je nekoliko otoplilo, sonček že lepo greje in dnevi so občutno daljši. Skrajni čas, da iz kleti ponovno prinesete svoje kolo in se odpravite na potep po mestu.

Za tiste, ki prisegate na udobje, ki vam omogoča prijetno in brezskrbno vožnjo s kolesom, smo sestavili tale spomladanski styling, v katerem se boste počutile odlično. Rdeča jaknica bo poskrbela, da vam pomladni veter ne bo prišel do živega, poleg tega pa vam bo rdeča barva vlila samozavest, ki vam spomladi še kako pristoji. Temno modre hlače z manjšimi vzorčki čolničkov in srčkov so odlična izbira za prihajajoče toplejše dni. Ravno prav razigrane in obenem tudi ravno prav resne, da se z njimi lahko udeležite tudi poslovnih sestankov. Klasični T-shirti so vedno in, letos izberite takšne z napisi.

Naj bo pomlad pisana in sončna.

Vsa oblačila iz modne zgodbe lahko najdete v Marini Yachting, Novi trg 6, Ljubljana. Frizura: Mič Styling.

marina-yachting-tulipani-pomlad-2 marina-yachting-tulipani-pomlad-3 marina-yachting-tulipani-pomlad-4 marina-yachting-tulipani-pomlad-5 marina-yachting-tulipani-pomlad-6 marina-yachting-tulipani-pomlad-7