MAX&Co. poslovna moda: Kaj obleči za v pisarno?

maxandco_pisarna_1Tudi vi vsako jutro postopate pred omaro nekaj minut in razmišljate, kaj obleči za v pisarno? Poslovna moda je klasika, ki pa jo lahko po svoje spreminjamo z malenkostmi in ji dodajamo trendovski pridih. Hlače ali krilo, kar koli boste izbrale, naj bo elegantno, prefinjeno in ravno pravšnje dolžine. Krilo vsekakor ne sme biti nižje kot do kolen. Prav tako pri spodnjem delu priporočamo umirjene barvne tone: črne, sive, rjave in bež, medtem ko se pri zgornjem delu lahko nekoliko bolj pozabavate. Izberite srajčko v različnih barvah, vzorcih, modelih. Plašč in čevlji pa so ključ do končnega videza, zato si tukaj vzemite nekoliko več časa za razmislek. Plašč naj bo nekaj posebnega, kar izraža vaš stil, pri čevljih pa bodite pozorne predvsem na udobje, poleg tega naj peta ne bo previsoka.

Za vas smo danes sestavili idejo MAX&Co. jesenskega pisarniškega stila:

  • Vzorčast plašček, v katerem ne boste ostale neopažene. Popestril bo vaš stil tudi, če boste pod njim v celoti oblečene v črno ali sivo. Ravno prav topel in ravno prav dolg, da vas bo grel v hladnih jesenskih dneh.
  • Svilena srajčka v črni in roza barvni kombinaciji, ki jo krasijo volančki na sredini. V njej vam bo udobno in prijetno tudi dolge ure, ki jih boste presedele za računalnikom.
  • Sive hlače so prijetno tople in odlična izbira, saj jih lahko nosite na več načinov. V kombinaciji z visokimi petami bodo videti povsem elegantne, medtem ko jih lahko kombinirate tudi s supergami in tako ustvarite nekoliko bolj sproščen videz, primeren za popoldansko druženje s prijateljicami.
  • Usnjeni gležnjarji z ravno prav visoko peto, da niso preveč neudobni. Klasičen kos, ki vas bo spremljal več sezon.

maxandco_pisarna_2 maxandco_pisarna_3 maxandco_pisarna_4 maxandco_pisarna_5