Kaj obleči za novoletno zabavo? Predlog št. 3

petit_bateau_novoletna_zabava_stajling_1 Vedno bližje so prazniki in tale praznični čas je tako čaroben. Vse je tako lepo okrašeno, božične pesmi nam rišejo nasmehe na obrazih in v vseh domovih diši po sveže pečenih domačih piškotkih, potičkah in kolačih. Bliža se vikend in ta čas si vzemite za počitek, za druženje z najbližjimi, z družino in prijatelji. Razvajajte se ob dobri hrani, si privoščite kakšen kozarček penine in zaplešite ob romantični glasbi ali pa si v soju lučk božičnega dreveščka oglejte kakšno romantično komedijo.

Kakorkoli se odločite praznovati, se seveda praznično tudi oblecite. Ta teden je na našem blogu polno idej in različnih zanimivih stilskih kombinacij.

Tokrat smo se odločili za ljubko kombinacijo, ki jo najdete v Petit Bateau na Starem trgu 30.

Črtasta majica v rdeči in temno modri, ki jo na ramenu krasi elegantna mašnica iz svilenega traku je videti elegantno in praznično. Oblecite jo v kombinaciji s krilom v obliki črke A, temno modre barve. Obujte še petke in boste glavna zvezda na plesišču.

petit_bateau_novoletna_zabava_stajling_2 petit_bateau_novoletna_zabava_stajling_3 petit_bateau_novoletna_zabava_stajling_4 petit_bateau_novoletna_zabava_stajling_5 petit_bateau_novoletna_zabava_stajling_6

V Petit Bateau imamo trenutno tudi zimske popuste, zato le pridite kaj v našo trgovinico. Praznični urnik:

Sobota, 19.12.: od 9.00 do 18.00 Nedelja, 20.12.: od 10.00 do 14.00 Četrtek, 24.12.: od 9.00 do 14.00 Petek, 25.12.: zaprto Sobota, 26.12.: zaprto Nedelja, 27.12.: zaprto Četrtek, 31.12.: od 9.00 do 14.00.

Preverite tudi oba predloga, kaj obleči za novoletno zabavo v Marini Yachting: