Predlogi prazničnih daril

darilo_predlogi Bliža se pranični čas, čas daril, okrašenih smrečic, zlatih dodatkov, božičnih pesmi, druženja s prijatelji in družino, dobre hrane, sladkih kolačkov, kuhanega vina in še in še. Čarobni čas, ki ga čisto vsi po vrsti obožujemo in celo leto komaj čakamo. Je pa tudi res, da nam praznično vzdušje pogosto povzroči tudi kakšen siv las, predvsem, ko se podajamo v iskanje popolnega darila. Razumljivo je, da želimo svoje najdražje čim bolj presenetiti in razveseliti, zato tudi želimo najti najbolj popolno darilo.

Da bo letošnje iskanje darila nekoliko lažje, smo v MAX&Co. pripravili pravi praznični "Festive Notebook", v katerem smo zbrali nekaj odličnih nasvetov, ki vam bodo pomagali osrečiti svojo najljubšo žensko - ali je to punca, prijateljica, mati, hči,... Izbrali smo nekaj naših najljubših kosov za vsako: za pravo modno navdušenko, za punco, ki obožuje potovanja, za športnico, ki je vedno v gibanju, za študentko, za punco, ki ima že vse, za zmrzljivko, ki jo vedno zebe in za delovno dekle.

PREDLOGI DARIL ZA PRAVO MODNO NAVDUŠENKO:

Vsaka, ki obožuje modo in spremlja modne trende, bo skakala od veselja, če jo boste osrečili z MAX&Co. torbico, bleščečo praznično majico, klasičnim suknjičem ali puloverjem z bleščečimi kamenčki.

darilo_fashionista

ZA PUNCO, KI OBOŽUJE POTOVANJA:

Popotnica, ki želi čim več prostega časa preživeti v tujini in odkrivati nove čarobne kraje, bo zagotovo vesela toplega puloverja, mehkega šala, kape ali velike torbe, v katero lahko spravi vse, kar potrebuje na svoji poti.

darilo_popotnica

ZA ŠPORTNICO, KI JE VEDNO V GIBANJU:

Punco, ki je vedno v gibanju in na poti od ene do druge aktivnosti, ki jo ima v svojem koledarčku, boste osrečili z udobnimi MAX&Co. športnimi copati, športo kapo ali klasičnim T-shirtom.

darilo_sportnica

ZA ŠTUDENTKO:

Študentka, ki jo decembra čaka nič koliko zabav in študentskih spoznavnih druženj, bo navdušena nad svetlečimi čeveljci in usnjenim krilom, lahko pa jo razveselite tudi z novim ovitkom za tablico ali torbo za računalnik. darilo_studentka

ZA PUNCO, KI IM ŽE VSE:

Tista, ki ima že vse, bo najbolj vesela izvirnih, pisanih in smešnih modnih dodatkov. V naši MAX&Co. trgovini jih najdete kar precej, izbira ne bo enostavna : ).

darilo_za_punco_ki_ima_vse

ZA ZMRZLJIVKO, KI JO VEDNO ZEBE:

Topel volnen ali kašmirjev pulover je darilo, s katerim ne morete zgrešiti. V mrzlih zimskih dnevih bo prišel zelo prav vsaki ženski.

darilo_zmrzljivka

ZA DELOVNO DEKLE:

Delovno žensko, ki svoje dneve preživlja v pisarni in na mnogih sestankih, razveselite z modno srajčko, finim suknjičem ali MAX&Co. elegantnimi čevlji.

darilo_delovna_punca

Naj vas pri prazničnih nakupih vodijo naši predlogi in ideje. Obiščite nas v MAX&Co. in pomagali vam bomo izbrati najboljše darilo.

P.S.: Ob nakupu pa imamo praznično presenečenje tudi za vas : )