Pet članska družina Marina Yachting

my-ekipa-zunaj-1-620my-ekipa-not-1-620my-ekipa-zunaj-2-620 Kot ste verjetno že opazili, je Lili in Roza nadpomenka za tri prekrasne in zanimive blagovne znamke: Marino Yachting, Max&Co. in Petit Bateau. Ker vam želimo biti blizu in ker želimo, da nas poznate tudi malce bliže, da nas boste lahko v trgovini (ali pa kje v mestu) poklicali kar po imenu, se vam na kratko predstavljamo.

Blagovno znamko na Slovenskem trgu zastopamo že vse od leta 2009, iz Mestnega trga pa smo jo v varen pristan na Bregu preselili pred tremi leti. Ekipa Marina Yachting šteje pet članov:

Sonja je “večni" obraz Marine Yachting, saj je z nami že od samega začetka. Je tista, ki je s svojimi čudovitimi idejami zaslužna za očarljive izložbe in za celotno postavitev v trgovini. Če vas zanima karkoli o izdelkih, njihovi sestavi, materialih ali možnih kombinacijah, je Sonja tista, ki vam bo znala najbolje svetovati in bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Peter je ”naš družinski član” in stranke razveseljuje z odličnimi modnimi nasveti ob sobotah in nedeljah. Kot izjemno talentiran in ambiciozen član ekipe želi svoje znanje nadgraditi in se osebnostno ter strokovno razviti, tako se to jesen odpravlja na študij v tujino, zaradi česar nas na žalost za nekaj časa zapušča. Svoje ideje in kreativne modne zamisli bo širil na londonski fakulteti Central Saint Martins.

Iris je lastnica in direktorica "modne hiše" Lili in Roza. Je tista, ki vedno znova poskrbi, da je vse popolno in točno tako, kot mora biti. Zaslužna je za to, da vse poti tečejo v pravo smer, da so zadovoljne tako stranke kot tudi zaposleni in da se stvari nenehno razvijajo.

Karmen se nam je pridružila šele pred kratkim a je s svojo pozitivno življenjsko energijo že dodobra napolnila prostore trgovine Marina Yachting. Je vedno nasmejana, dobre volje in zmeraj, zmeraj pripravljena pomagati in svetovati, vsekakor pa jo lahko vprašate tudi za kakršen koli nasvet pri modnih kombinacijah, pomagati pa vam bo znala tudi pri vprašanjih o primernem vzdrževanju oblačil.

Nikolas je najmlajši član družina Marina Yachting. Pripravlja se na velik izziv, da v naslednjih mesecih nadomesti Petra, kar pa vsekakor ne bo ravno lahka naloga.

Paulina pa je naša najmlajša družinska članica, ki se je z modo (po mamini krivdi) srečala že v svojih zgodnjih letih. Njena največja zabava je poskušanje oblačil in obuvanje čevljev z visoko peto, v katerih se počuti kot prava dama. Vedno rada pomaga v trgovini in zlaga ter prestavlja oblačila.

Spoznajte tudi ekipo Max&Co. in Petit Bateau.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.