Prehodne jakne

prehodni-plasci-lili-in-roza-1Se še spomnite tistega nasveta, s katerim so nas vedno svarile mame in sicer, da je spomladi treba biti še dolgo toplo onblečen? Res je, da so dnevi že zelo topli in je sonce že precej močno, a ko se skrije za oblake in izza vogala zapiha hladen vetrič, se lahko kaj hitro prehladite. Mame imajo vedno prav, spomladi moramo res še dolgo ostati toplo oblečene, raje se zjutraj oblecite kot čebula in nanesite čez majico še pulover in prehodno jakno. Vedno se je lažje sleči, če vam je vroče, kot pa zmrzovati v kratkih rokavih.

Fino je, ker vam bo prehoda jakna (ali plašč), ki jo boste v svojo garderobo vnesle to pomlad, prišla prav tudi v jeseni.

Pripravili smo 3 različne looke, za 3 različne osebe in sicer:

  • Klasičen dolg črn plašč za tiste, ki ne želite preveč razmišljati pri kombiniranju. Ta plašč namreč paše na čisto vse, lahko ga nosite čez obleko, na superge, mokasinke ali visoke petke. Najdete ga v MAX&Co.
  • Črtast suknjič za mornarke po srcu. Črno bela kombinacija navpičnih črt, ki vas bodo optično zožile in vas nekoliko povišale. Na voljo v Marini Yachting.
  • Usnjena jakna za rockerke! Obvezna oprema za na koncerte in festivale, seveda pa ne bo nič narobe, če jo boste skombinirale nekoliko bolj elegantno.

V kateri točki se najbolj  prepoznate?

prehodni-plasci-lili-in-roza-2 prehodni-plasci-lili-in-roza-3

Plašč, kavbojke, bluza in torba MAX&Co., Miklošičeva 1, Ljubljana

prehodni-plasci-lili-in-roza-4 prehodni-plasci-lili-in-roza-5

Suknjič Marina Yachting, Novi trg 6, Ljubljana; kavbojke in bluza MAX&Co., Miklošičeva 1, Ljubljana

prehodni-plasci-lili-in-roza-6 prehodni-plasci-lili-in-roza-7

Usnjena jakna in hlače MAX&Co., Miklošičeva 1, Ljubljana

Fotografije: Katarina Veselič