Punce, ki ustvarjajo zgodbo Petit Bateau

petit-bateau-ekipa-0 petit-bateau-ekipa-1 petit-bateau-ekipa-2 Ste nas že kdaj obiskali v prikupni in pisani trgovinici Petit Bateau, ki se nahaja v starem mestnem jedru, točneje na naslovu Stari trg 30? Če ste, se zagotovo spomnite prijaznih in nasmejanih punc, ki jih vidite na zgornjih slikah.

Danes vam predstavljamo naš tim, ki skrbi, da je v trgovini vse tako, kot mora biti. Prva z leve (če gledamo prvo sliko) je simpatična Nina Napotnik, ki je z nami že od samega začetka. Nina je ”capo di banda” trgovine Petit Bateau in odgovorna za dobro počutje in pozitivno klimo v trgovini. Brez težav spontano poskrbi za zadovoljne stranke in dobro vzdušje med zaposlenimi.

V sredini stoji Urša Baloh, ki se nam je pridružila v času Ninine porodniške. Ker pa smo se na njeno prijaznost in vedno nasmejan obraz navezali, je z nami ostala še naprej. Je marljiva in pridna, s svojo zgovornostjo in zanimivimi nasveti pa marsikateri stranki zleze pod kožo.

Tretja in najmlajša je Eva Jakob, ki se je Petit Bateau ekipi pridružila nekoliko kasneje, saj je pred tem pridno skrbela za našo prvo trgovino Oiliy. S svojo mladostno iskrivostjo skrbi za lično zložene pižamice in vse ostale male oblekice.

Skupaj so nepremagljiv Petit Bateau tim.

 Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.