Rdeča obleka, ki očara

1_marina_yachting_rdeca_obleka 2_marina_yachting_rdeca_obleka 4_marina_yachting_rdeca_obleka 5_marina_yachting_rdeca_obleka 6_marina_yachting_rdeca_obleka 7_marina_yachting_rdeca_oblekaUntitled-1 Rdeča je barva, ki se med vsemi barvnimi odtenki izraža kot najbolj čustvena in intenzivna. Nekateri jo povezujejo tudi z ljubeznijo. Kar se tiče mode in oblačil pa je definitivno gotovo, da boste v rdeči obleki še posebej opazni. Je pa potrebno veliko pozornosti in previdnosti pri izbiri. Barvni strokovnjaki namreč rdečih oblačil ne priporočajo na različnih poslovnih, resnih srečanjih in pogajanjih. Gre za zelo močno barvo, v kateri se boste počutili predvsem zapeljivo in dominantno, kar pa zna zmotiti osebo na nasprotni strani. Odvisno seveda od priložnosti.

Prav tako strokovnjaki za barve in barvne kombinacije svetujejo, naj rdeča oblačila nosijo tisti, ki se spopadajo z žalostjo, brezvoljnostjo in ki potrebujejo določeno mero spodbude. Ljudje, ki želijo uspeti in se povspeti na sam vrh, uresničiti svoje sanje in tisti, ki po naravi niso tako zelo tekmovalni, pa bi želeli postati. Ko boste nosili rdečo, boste nezavedno postali bolj čustveni in tudi živahni. Zanimiva pa je tudi informacija, komu rdečih barv strokovnjaki ne priporočajo: tistim, ki jim nagaja visok krvni tlak, ljudem nagle jeze in tistim, ki so živčni, napeti in se hitro utrudijo.

Zanimivo, kako zelo lahko barve in njihove kombinacije vplivajo na počutje. Smo vas prepričali, da je čas za rdečo oblekico? Kdaj pa kdaj se je treba malce opogumiti, zakorakati iz vsakdanje rutine in izstopati. Če izbira rdeče pomeni tudi pot do uspeha, samozavest in dobro voljo, je to le še en dodaten razlog za izbiro.

Mi smo rdečo Marina Yachting oblekico kombinirali na dva različna načina: s črtastim suknjičem, za ležeren in sproščen videz. S temno modrim, nekoliko oversize modelom suknjiča pa smo rdečo nekoliko umirili in ustvarili malce bolj eleganten stajling.

Katero kombinacijo bi izbrali vi?