Roadtrip je odlična izbira za poletne počitnice

1_maxandco_roadtrip maxandco-roadtrip-kolaz-1 maxandco-roadtrip-kolaz-2 Poletje je čas za roadtrip in za raziskovanje vseh zanimivosti, ki jih še nismo odkrili. Evropa ponuja ogromno prekrasnih lokacij, ki jih enostavno morate videti in raziskati. Mesta kot so Pariz, London, Barcelona, Rim, Firence, Lizbona, Berlin in še in še bi lahko naštevali, so mesta, ki so tako čarobna in ponujajo toliko prekrasnih znamenitosti, da vam tam nikoli ne bo dolgčas. Kaj pravite na občudovanje največjih umetniških imen kot so Courbet, Manet, Monet, Cézanne, Degas, Van Gogh, Seurat, Gauguin, Toulouse-Lautrec, Renoir in mnogih drugih v prekrasni piramidasti galeriji Louvre? Ali šoping na Piccadiliju v Londonu? Odlična kavica in brioche v Rimu? Morda pa boste bolj navdušeni nad občudovanjem umirjene narave, tekom med sivkinimi polji v Provansi ali pa ležanje na peščeni plaži v Barceloni? Kamorkoli po Evropi se boste odpravili, boste imeli nešteto možnosti za uživanje in odkrivanje še neodkritega.

Še posebej zanimiva izkušnja pa je roadtrip. Roadtrip po Evropi in obisk vseh večjih prestolnic v enem mahu. Se sliši zanimivo? Če se odpravljate na tovrstno popotovanje vam podajamo nekaj predlogov, kaj obvezno spakirati v vaš kovček.

  • Oxford črne usnjene čevlje, ki so udobni za hojo in ob tem tudi elegantni, kot nalašč za obisk različnih galerij, muzejev.
  • Nahrbtniček, v katerega boste lahko spravili turisične vodiče, kapo, šal in stekleničko vode, poleg tega pa vas po celem dnevu nošenja ne bo bolelo le eno rame.
  • Vetrovka z zanimivim potiskom. V primeru, da vas ujame dež ali da začne močno pihati. V Londonu se vam bo to zgodilo skoraj vsak dan.
  • Udobne streachy kavbojke, v katerih boste lahko udobno sedele, hodile in se prosto gibale.
  • Lahkotni top brez rokavov in
  • usnjen pas.

Smo kaj pozabili?