Robert Henigman za Marino Yachting

robert_1robert_2 robert_3 robert_4robert_6robert_7 robert_8 robert_9 robert_10robert_12 robert_13 Robert Henigman je novembrski obraz Marine Yachting. Njegov osebni stil se naravnost podaja z lastnostmi znamke: klasičen, urban in športno eleganten.

Svoj stajling je Robert Henigman sestavil iz 5 Marina Yachting kosov:

  • Bunda: temno modra puhasta bunda je eden najbolj priljubljenih kosov letošnje kolekcije. Topla, udobna in kombinirati jo je moč na številne načine.
  • Brezrokavnik: Robert je izbral brezrokavnik v rdeči barvi, saj ravno prav popestri umirjeno temno modro in bež. Ob nekoliko hladnejših dnevih ga lahko nosite pod bundo, prav tako pa ga je moč uporabiti tudi kot samostojno vrhnje oblačilo.
  • Črtast puli: pri Marini Yachting brez črt ne gre. Puli v temno modri in beli črtasti kombinaciji bo zimskim dnevom dodal pridih poletja in morja. Zaznamuje ga tudi funkcija hidrostop, ki bo poskrbela, da boste tudi v dežju ostali suhi.
  • Bež hlače: klasičen kos, ki ga mora v omari imeti vsak moški. So udobne in prijetne, kombinirate pa jih lahko tako z elegantnimi kot športnimi vrhnjimi oblačili.
  • Usnjeni čevlji: tako rekoč must have kos za prihajajočo zimo.

Obiščite nas v trgovini Marina Yachting, Novi trg 6, BREG Ljubljana.