Rumena kot simbol za sonce {Max&Co. kolekcija jesen-zima 2014}

lili-in-roza-stil-max-vera-1 lili-in-roza-stil-max-vera-2 lili-in-roza-stil-max-vera-3 lili-in-roza-stil-max-vera-4 lili-in-roza-stil-max-vera-5 lili-in-roza-stil-max-vera-6 lili-in-roza-stil-max-vera-7 lili-in-roza-stil-max-vera-8 lili-in-roza-stil-max-vera-9 Neskončne omare z mnogo oblačili za različne priložnosti, s katerimi je moč tvoriti zanimive kombinacije, omogočajo vsaki ženski, da se v kateri koli priložnosti predstavi le v najboljši luči. Ta dejstva so pripomogla k ustvaritvi kreativne in opazne nove Max&Co. kolekcije jesen-zima 2014.

Različne linije, oblike, razsežnosti, vzorci in barve, različne komponente, nasprotja in komplementarnost se združujejo v privlačne konstalacije. Različne, toda vedno natančne linije se zmeraj vrtijo okoli treh ključnih elementov, ki tvorijo značilne karakteristike vsake kolekcije in izražajo identiteto blagovne znamke same. Prva izmed treh elementov je klasična, za Max&Co. značilna, Corolla oblekica.

Obleka, s katero boste očarale kjerkoli in kadarkoli

S pravilno izbrano in skrbno oblikovano obleko boste vedno v središču pozornosti in občudovanja. Obleka lahko izstopa s svojo barvo, kristalnimi in bleščečimi se okraski ali pa s cvetličnim potiskom, vsi so nepogrešljivi modni protagonisti prihajajoče modne sezone.

Nobeno oblačilo ne izžareva neštetih pozitivnih plati sodobne ženstvenosti bolje kot  Corolla oblekica, ki je tudi glavni element kolekcije jesen-zima 2014, saj ustvarja končno modno vizijo, izraža prefinjen okus in nakazuje osupljivo hrabrost. Je preprosto nepogrešljiv kos v garderobi vsake ženske. Tako imenovana Corolla oblekica je ikona blagovne znamke MAX&Co, zaznamuje jo nežen steznik, ki je lepo prilagojen pasu in krilo, ki valovi okoli telesa kakor cvetje. Kolekcijo jesen-zima 2014 opisuje brezčasnost, briljantne barve in bogati geometrijski in cvetlični vzorci, v katerih je moč prepoznati naravne elemente, kateri izžarevajo romantično zapeljivost.

Načinov nošenja obleke je več. Svojo eleganco in intelektualnost boste izražale z združitvijo klasične oblekice v obliki črke A in visokih pet v črni barvi, z dodatkom kristalov v nežnejših odtenkih in majhne večerne torbice, ki prihaja z njimi v kompletu. Na drugi strani pa boste dosegle privlačno igrivost z dodatkom grobe usnjene jakne.

Celotna inspiracija za to linijo oblekic je izhajala iz nepogrešljive male črne oblekice, oblikovane po obliki cvetu tulipana, morda bolje poznane pod izrazom »little black dress«. Prefinjenost pa blagovna znamka Max&Co. definira z dodatki, kot so ovratni nakit in kristalni elementi na samih oblačilih, majhne damske torbice, sandalčki, ki končnemu videzu dodajo tisto nujno potrebno piko na i.

Oblačila na slikah:

 Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.