S soncem obsijana jesenska jutra

Marina_Yachting_Woman_AW2015_2 Marina_Yachting_Woman_AW2015_3 Marina_Yachting_Woman_AW2015_4 Marina_Yachting_Woman_AW2015_5 Marina_Yachting_Woman_AW2015_6 Marina_Yachting_Woman_AW2015_7 Ste tudi ve zaljubljene v s soncem obsijana jutra? Ko že zgodaj zjutraj sonček lahkotno posije skozi žaluzije in vas nežno boža po obrazu, ve pa se ne pustite motiti in uživate v svojih sanjah čisto do zadnjega, ko bo zazvonila jutranja budilka. Vam je to kaj znano? Zasanjana, s sončkom obsijana jutra so nekaj najlepšega. Ko si lahko privoščimo še nekaj minut poležavanja preden vstanemo, nato pa dolgo, odlično kavo, ki nas s svojim vonjem in okusom prijetno prebudi in pripravi na nov delovni dan.

Vsaka žensk pa ima svoje jutro posebej splanirano in polno ritualov, najzahtevnejši pa je seveda proces oblačenja. Da vam bo v jesenskih dneh nekoliko lažje pri odločitvi, kaj zjutraj obleči, vam podajamo nekaj koristnih nasvetov, katere kose izbrati:

  • Krilo: je odlična izbira, saj jesenske temperature še niso prenizke in vas ne bo zeblo, tudi če boste izbrale nekoliko tanjše žabice oziroma najlonke. Krilo je super tudi zato, ker lahko ob njem obujete katere koli čevlje – naj bodo ti nizki, visoki, gležnjarji ali pa celo superge.
  • Srajčka: je klasična eleganca in srajc nikoli ni preveč. Najbolje, da imate v vsaki osnovni barvi eno (belo, črno, temno modro in sivo), da boste lahko enostavno ustvarjale različne elegantne in modne kombinacije.
  • Pulover: je najboljši spremljevalec srajce. Tokrat smo izbrali rdečega, mehkega in toplega, ki bo poskrbel, da bodo vaša jutra topla in udobna.
  • Debela jopa: jesen izkoristite za nošenje debelih volnenih jopic, ki jih lahko le še nekaj dni uporabljate namesto vrhnjih oblačil. Ko bodo enkrat temperature padle pod 10 stopinj namreč ne boste več mogle v službo brez plašča, to obdobje pa bo kar precej dolgo.
  • Črni Oxford čevlji: so večna eleganca, ki se poda čisto vsaki. Naj bo vaš današnji stajling eleganten, casual ali celo nekoliko športen, Oxford čeveljčki so enostavni in vsestranski, prilagojeni na kombiniranje na 100 in 1 način.

Za vse dodate nasvete in stilske namige se oglasite v naši trgovini, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri vaše jesenske garderobe. Saj veste, kje nas najdete. Se vidimo.

Marina_Yachting_Woman_AW2015_1