SPOMINI, KI ŠTEJEJO IN POVEZUJEJO {Marina Yachting nagradna igra}

V mesecu aprilu smo v Marini Yachting pričeli s prav posebno zgodbo, katere rdeča nit je ustvarjanje spominov. Spominov, ki štejejo in povezujejo. Dnevi in leta namreč bežijo mimo tako zelo hitro, da včasih enostavno ne uspemo slediti. Tako je tukaj že nova obletnica Marina Yachting trgovine, ob kateri smo se želeli nekoliko ustaviti, pripraviti nekaj lepega, nekaj posebnega za naše stranke. Pričeli smo ustvarjati foto album s fotografijami obiskovalcev naše trgovine, ob katerih se bomo skupaj še čez mnogo let spominjali na pomlad 2015.

Vse, ki ste se v mesecu aprilu in se še boste do 14. maja oglasili v naši trgovini, bomo fotografirali s polaroidno kamero in fotografijo obesili na naše zbirno mesto. Poleg tega pa tudi vsakemu kupcu podarjamo Marina Yachting spominski ključek, s katerim si zagotovite sodelovanje v nagradnem žrebanju. Listke z imeni sodelujočih zbiramo v našem bobnu, ki se zelo hitro polni. Še 9 dni imate časa, da prijavo oddate tudi vi. Za vse podrobnosti vprašajte v trgovini in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

V četrtek, 14. maja pa bomo to poglavje zaključili z žrebanjem in razglasitvijo srečnega nagrajenca, ki bo prejel oblačila Marina Yachting iz nove kolekcije pomlad – poletje 2015 v vrednosti 1.000 €! Vabimo vas, da se žrebanja udeležite tudi vi in nagrajenca izžrebamo skupaj. Po žrebanju bo sledilo tudi prijetno in sproščeno druženje ob kozarčku penine in poletnih ritmih našega prijatelja Davorja Radolfija.

Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili lepe in nepozabne spomine na pomlad in poletje 2015.

zacetna6203