Spomladanski dež

spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-1Kavbojke in dežni plašč MAX&Co., majica Petit Bateau

Bliža se marec, dnevi so vedno daljši in vedno bolj sončni, je pa res, da pomlad poleg tega prinese tudi spomladanski dež. A nič zato, deževni dnevi so lahko prav zabavni in prijetni, le primerno se je treba pripraviti nanje – velik pisan dežnik in vodoodporen dežni plašč sta obvezna oprema.

Dežni plašč je kos, ki ga enostavno morate imeti v omari. Kot mala črna oblekica, elegantni salonarji in klasičen trenč. Tak kos kupite enkrat in vas nato spremlja še kar nekaj let. Iz omare ga povlečete le takrat, ko dežuje in je vreme nadvse kislo. Pri izbiri dežnega plašča imejte to v mislih in zato izberite takšnega, ki vam bo siv dan popestril in polepšal, ter vas spravil v dobro voljo, kljub slabemu vremenu.

Izognite se črni – to nosite že tako zelo pogosto in se raje odločite za barve in vzorce, ki jih sicer ne bi izbrali. Naj bodo deževni dnevi tisti, v katerih boste začeli uživati zaradi svoje dežne opreme.

Danes vam predstavljamo dva primerna kandidata: roza Petit Bateau in temno moder MAX&Co. z vzorčasto podlogo. Kateri se bolje poda k vašemu dežniku?

spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-2 spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-3 spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-4 Kavbojke in dežni plašč MAX&Co., majica Petit Bateau

spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-5 spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-6 spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-7 spomladanski-dez-maxandco-petit-bateau-lili-in-roza-8 Kavbojke MAX&Co., dežni plašč in pulover Petit Bateau.

Fotografije: Katarina Veselič.