Tavi svetuje: Kaj nositi to poletje

liliinroza_maxandco_styling_tavi_1 V našem MAX&Co. delajo krasne, kreativne punce in ena izmed njih, Tavi Šifrer, je danes za vas pripravila zanimiv spomladansko poletni styling (ker o pravem poletju še ni ne duha, ne sluha), v katerem razkriva svojo kreativno žilico. Tavi je odkritosrčna punca, ki jo zaznamuje prisrčna, svetla osebnost in iskren nasmeh, kar se kaže tudi pri njeni izbiri top 5 MAX&Co. kosov tega poletja.

Njeni stajlingi bazirajo na inspiraciji, ki jo najde v umetnosti in želji po raziskovanju, tako je izbrala sončno (morda tudi sočno :)) kombinacijo, ki jo lahko nosimo na lahkotne espadrille ali pa na bleščeče sandalce, za nekoliko bolj elegantno večerjo ob morju. Vsi kosi bazirajo na naravnih materialih in so zato nadvse primerni za prihajajoče vroče dni.

Tavi k svojemu stilskemu izboru dodaja: "Kvadratast top z zanimivim retro potiskom, rožasto krilo in pastelno rumena parka. Ta igriva kombinacija oblačil iz naravnih materialov je udobna, modna in prinaša tiste vrste pomladno svežino, ki nekoliko že prehaja v poletje. Piko na i dodamo s simpatičnimi belimi espadrilami. Voila!"

Prisrčno vabljeni na obisk, ogled predstavljenih kosov in modni klepet z našo umetnico Tavi.

Se vidimo v MAX&Co.!

liliinroza_maxandco_styling_tavi_2 liliinroza_maxandco_styling_tavi_3 liliinroza_maxandco_styling_tavi_4 liliinroza_maxandco_styling_tavi_5