Temno modra poletna obleka in kako jo nositi?

marina_yachting_summer_look_pika_zrim_1 Temno modra ni le zaščitni znak znamke Marina Yachting, ampak je tudi zelo priljubljena poletna barva, ki jo najraje nosimo v kombinaciji s črtami. Vendar pa temno modra postaja vse bolj in bolj priljubljena tudi skozi celo leto in praktično počasi prevzema vlogo črne - nekatere ženske, ki se v črni ne počutijo tako dobro, izbirajo klasične kose v temno modri, saj je prav tako zelo hvaležna za nošenje in kombiniranje. Poda se k vsaki barvni kombinaciji in je lahko videti sproščena ali elegantna - odvisno od tega, kako jo nosite.

Modno poznavalko in blogerko Piko Zrim smo vprašali, kako temno modro obleko poleti nosi ona. Kot lahko vidite na fotografijah, je izbrala dve različni možnosti: nekoliko bolj sproščeno, kjer obleko kombinira z nizkimi supergami Chiare Ferragni in nekoliko bolj elegantno, kar je dosegla z visokimi petami in tem, da je pod oblekico oblekla temno modre poletne hlače.

Katera možnost vam je ljubša?

marina_yachting_summer_look_pika_zrim_2 marina_yachting_summer_look_pika_zrim_3 marina_yachting_summer_look_pika_zrim_4 marina_yachting_summer_look_pika_zrim_5 marina_yachting_summer_look_pika_zrim_6 marina_yachting_summer_look_pika_zrim_7 marina_yachting_summer_look_pika_zrim_8 marina_yachting_summer_look_pika_zrim_9