The Mini Factory - Petit Bateau

mini_factory_petit_bateau_1 V Petit Bateau se vedno nekaj dogaja, trenutno malčke razvesljujemo z novim videom z naslovom The Mini Factory, v katerem si lahko ogledate majhno, otroško Petit Bateau tovarno oblačil. Glavna zvezda videa je fantek, ki se je znašel v tovarni oblačil in igrač, kateri domišljija ne pozna meja. Tovarna pa sploh ne izgleda tako, kot si vi morda predstavljate tovarne. Gre za pravi otroški raj, z različnimi pisanimi in zanimivimi stroji, napravami, vlakcem, igračami. Fantku pa pri delu pomagata kužek in medo. Celotno dogajanje je zelo zanimivo in oblačila se pobarvajo kar mimo grede, med igro.

mini_factory_petit_bateau_4mini_factory_petit_bateau_2

V novi video kampanji je znamka Petit Bateau želela v središče pozornosti postaviti ravno otroško domišljijo. Skozi izključno vizualne vsebine je moč opaziti, da tovarniškim strojem, ki izdelujejo oblačila, pri delu ne manjka humorja. Celotna mini otroška tovarnica predstavlja čarobni otroški svet, ki je poln zanimivih igrač, živali, ki imajo čisto drugačne vloge, delo v mini tovarni Petit Bateau pa je predstavljeno na igriv otroški način.

Oglejte si video in spoznajte, kako Petit Bateau Mini Factory ustvarja otroška oblačila. Prepustite se domišljiji in zaplavajte v zanimiv in pisan otroški svet.

[embed width="620"]https://www.youtube.com/watch?v=wl1xV4-YC8k[/embed]

Pa ne pozabite Petit Bateau Mini Factory pokazati tudi vašim otrokom, zagotovo jim bo všeč : )

Oglasite se tudi v naši Petit Bateau trgovinici, kjer imamo za zabavo tudi razične pobarvanke, katerih glavni liki so tisti, ki jih vidite v videu.

mini_factory_petit_bateau_5 mini_factory_petit_bateau_6 mini_factory_petit_bateau_7 mini_factory_petit_bateau_8 mini_factory_petit_bateau_9