Top 5 vikend aktivnosti

liliinroza_maxandco_anja_1 Vikend, najlepši del tedna je tukaj. Kakšen je vaš vikend ritual, kako ga najraje preživljate? Verjetno je tudi pri vas to čas za družino, prijatelje in razvajanje. Sprostitev po napornem tednu, kakšno prijetno masažo, obisk kozmetičarke in druženje s prijatelji.

Spodaj je 5 naših top vikend aktivnosti. Katerih pa je vaših 5?

  • Dolg zajtrk. Sobotna in nedeljska jutra so čas, ko si lahko privoščimo obilen, doma pripravljen in zdrav zajtrk. Sveže narezano sadje z jogurtom in dodatkom chia semen. Pa še sveže stisnjen pomarančni sok in odlično skodelico kave. Njam.
  • Dopoldanska kava s prijateljicami. Po dolgem zajtrku (po možnosti v postelji) je čas za druženje s prijateljicami, obisk kakšne nove kavarnice in za tem še šoping. Brezskrbno in počasi.
  • Kuharski podvigi. Ko veš, da je pred tabo še cel dan in se ti nikamor ne mudi, je fino podati se kuharskim podvigom nasproti. Mi bomo danes poiskali kakšnega izmed receptov iz Bazilikine knjige.
  • Koktejl zabave. Sobotni večer je kot nalašč za obisk koktejl zabave v dobri družbi in ob odlični glasbi. Če pa se bo zabava odvijala pri vas doma, lahko kakšen recept za odličen napitek najdete na naši strani.
  • Vikend outfit. Prednost vikenda je tudi ta, da se takrat lahko nekoliko bolj sprostimo tudi pri stilu oblačenja. Vikend dopušča nekoliko več svobode, malo globlji izrez in nekoliko višje petke.

Tole je naš izbor vikend outfita, ki ga najdete v MAX&Co. na Miklošičevi 1. Vabljeni.

liliinroza_maxandco_anja_2 liliinroza_maxandco_anja_3 liliinroza_maxandco_anja_4 liliinroza_maxandco_anja_5 liliinroza_maxandco_anja_6