Udobno spodnje perilo Petit Bateau

1 2 3 4 5 6 7 Udobno spodnje perilo je ključni kos naše garderobe in tudi skrivnost do dobrega počutja. Če bo spodnje perilo neudobno in se vam ne bo prilegalo sto odstotno, lahko zgoraj oblečete še tako premišljen in prefinjen stajling, pa vam kljub temu ne bo udobno in se ne boste počutili odlično. Zato vam svetujemo, da se izbiri spodnjega perila resnično posvetite in izberete tistega, za katerega veste, da je udobno, mehko, in še dolgo ostane kot novo. Če v Petit Bateau perilu neznansko uživajo vaši malčki, boste prav gotovo tudi vi! Danes vam predstavljamo kolekcijo pisanih bombažnih spodnjih hlačk in sponjih majic.

Petit Bateau je znamka, ki daje velik poudarek na kakovost. Tako oblačila kot spodnje perilo so ustvarjena za dobro počutje in udobje. Ko se boste enkrat navadili na te mehke spodnje hlačke in spodnje majice jih ne boste več mogli zamenjati z nobenimi drugimi.

Res je, da v tej vročini spodnje majčke ne potrebujete, ampak njena prednost je ravno ta, da jo lahko lepo nosite tudi kot vrhnji kos oblačila, ne le spodnje perilo. Kombinirajte jo z dolgim svilenim krilom ali kratki hlačami, po poletju, ko bo spet nekoliko hladneje, pa jo lahko nosite kot spodnjo majico. Petit bateau oblačila in spodnje perilo so narejena tako kakovostno in ker se barva ne izpere, jih lahko nosite več sezon. Preizkusite, zagotovo boste navdušeni.

  • Oglejte si spodnje hlačke tukaj
  • Oglejte si spodnje majčke tukaj.