Viva's usnjena torba, na katero je potrebno čakati

Če spremljate našo blagovno znamko Viva's, ste gotovo že zasledili novo linijo tote bag-ov, ki so takoj poželi veliko zanimanje. Na voljo v treh čudovitih odtenkih: pale pink in cognac, ki sta kot nalašč za prihajajoče poletje in kot je v naši navadi, je torba na voljo tudi v klasični črni. Tote torba v Pale Pink odtenku je največji hit te pomladi in je bila tako razprodana v le nekaj dneh. Ker ste izrazili takšno povpraševanje, smo se odločili obnoviti zalogo. Torbe izdelujemo ročno, zato bo postopek trajal nekaj časa, a bodo na voljo še pred koncem maja. Da si zagotovite svojo, jo lahko prednaročite tukaj.

Vse Viva's torbe so ročno narejene v Sloveniji iz kakovostnega italijanskega usnja in bodo tako vaše sopotnice še dolgo, saj so ustvarjene, da trajajo in niso le trenutna modna muha, ki se skupaj s sezono poslovi.

Stremimo k pravičnemu svetu mode, zato uporabljamo le najkakovostnejše in trajne materiale, kot je rastlinsko strojeno usnje (iz katerega je narejeno 90% naših torb) in organski bombaž. Pri celotnem procesu, od izdelave do embalaže skrbimo, da naš čudovit planet čim manj onesnažujemo. Poleg tega smo zagovorniki pravične proizvodnje, zato so naše torbe izdelane v Sloveniji, majice pa nosijo oznako Fair Wear. Ker nam ni vseeno, kdo je izdelal naša oblačila in dodatke.