Zvezdica zaspanka in pisana pižama

Petit_Bateau_zaspanka_1 Petit_Bateau_zaspanka_3 Petit_Bateau_zaspanka_4aPetit_Bateau_zaspanka_5aPetit_Bateau_zaspanka_6 Danes razmišljamo o tem, kako lahko pisana pižama pomaga otroke prepričati v to, da je čas za spanje. Ko pade mrak in pride na vrsto spanec se otroci ponavadi začnejo pritoževati in iskati vse mogoče razloge, zakaj ne bi še šli v posteljo. Da niso še utrujeni, da bi se radi še igrali ali gledali risanke. Vam je to kaj znano? Se tudi vi večer za večerom spopadate s podobnimi borbami in prepričevanjem? Zakaj ne bi zadevo obrnili in pogledali na stvar iz drugega zornega kota. Rešitev je preprosta. Spanec je potrebno narediti zanimiv in privlačen. Pri tem vam bo poleg pravljic v veliko pomoč pisana in mehka pižama, v katero bodo vaše princeske z veseljem skočile. Izbirate lahko med dvodelnimi, ki jih sestavljajo dolge hlače in majčka z dolgimi ali kratkimi rokavi in med spalnimi srajčkami.

Petit Bateau pižama je narejena iz mehkega 100 % bombaža, ki je zelo prijeten za nošenje in otrok ne ovira pri premikanju. V kolekciji jesen zima je na voljo veliko pisanih pižam v vseh mogočih vzorcih, lahko pa sestavite svojo kombinacijo, saj je možno kombiniranje med različnimi spodnjimi in zgornjimi deli. Naj bo pižama tista, ki bo s svojo mehkobo in prijetnim vzorcem otroke popeljala v nežen spanec in razburljive sanje.

Za še večje udobje izberite tudi Petit Bateau spodnje hlačke. Kolekcija Le Culotte je na voljo v kompletu 5 spodnjih hlačk s pisanimi vzorci. Vseh pet prejmete v luštni rožasti embalaži.