LR_bannerji_trgovine_Extraordinary.png
 

Trgovina s konceptom Extraordinary. je zrasla iz naše predanosti modnim in trajnostno naravnanim znamkam, ki izbirajo surovine in procese tako, da čim manj obremenjujejo okolje. Tu lahko kupite obleko, torbico, rožo, knjigo, revijo in še kakšen dodatek, obenem pa malo posedite in pokramljate. Ekskluzivne znamke CLOSED, Veja, Extraordinary., Handstich, Sisi, Borboleta in Nathalie Bond dopolnjuje še mini galerija in veliko prijetnega zelenja.   

 

URNIK:

pon – pet: 9.00 – 19.30
sob: 9.00 – 17.00
ned: 10.00 - 14.00

KONTAKT:

NASLOV:

Novi trg 6, Ljubljana

 
 

 

Znamke v trgovini

CLOSED

Closed je sodobna blagovna znamka, ki ustvarja modo visoke estetike in kakovosti. Od ustanovitve leta 1978 naprej Closed ustvarja brezčasne modne kose, obenem pa znamka ostaja zvesta svojemu izvoru. Opira se na francosko modno domišljijo, italijansko izdelavo in nemško tradicijo. Danes Closed ustvarja kolekcije ženskih in moških oblačil in dodatkov z velikim poudarkom na džinsu, ročno izdelanem v Italiji. Z modernim oblikovanjem in veliko pozornostjo do detajlov ustvarja brezhiben, popoln stil.

VEJA

Znamka VEJA prihaja iz Brazilije in v prevodu pomeni »gledati«. S tem vas želijo spodbuditi, da sledite procesu, kako so njihove superge narejene. Njihovo glavno vodilo je pravična trgovina in organske surovine. Podplat superg je narejen iz divje gume iz amazonskega deževnega gozda in je odpornejši kot tradicionalni plastični. Zgornji del je lahko iz klasičnega ali ribjega usnja, nekateri modeli pa iz organskega bombažnega platna. Produkti iz naravnih materialov včasih ne slovijo po trajnost, vendar je cilj VEJA znamke, da par superg traja še dlje.

EXTRAORDINARY

Extraordinary. je naša lastna modna znamka, ki vključuje udobne, sproščene, a hkrati modne kose iz najudobnejših materialov. Srajce, bluze in srajčne obleke so izdelane v Italiji v družinskih manufakturah z dolgoletno tradicijo elegance in strasti do podrobnosti.

HANDSTICH

Preplet med tradicijo in sodobnim časom je ključni element Handstich znamke. Izdelujejo oblačila in obutev s katerimi se lahko vsak poistoveti in zaradi svoje brezčasnosti ne trajajo samo eno sezono, ampak nas spremljajo na našem potovanju skozi življenje. Vsak izdelek je izdelan z vso pozornostjo in strastjo. Posvetijo se tudi najmanjšim podrobnostim, ki dodajo lasten značaj vsakemu izdelku, ki nosi njihov podpis.

SISI

Keramika Sisi je vsekakor nekaj posebnega in dodaja piko na i naravnemu domu. Skodelice in krožniki za popoln zajtrk/kavo/čaj z umetniško noto so delo umetnice Silvije Jerman Geelen, Slovenke, ki ustvarja na Nizozemskem. Keramiko odlikujejo naravne barve in material, njena zaščitna znamka pa so duhovita umetniška sporočila na keramiki.

BORBOLETA

Borboletina zgodba je pripoved o prijateljstvu, ljubezni in sreči. Vsaka kolekcija nakita pripoveduje svojo zgodbo in nas spodbuja, da se vsak dan veselimo majhnih pomembnih stvari, ki osrečujejo nas in naše ljubljene.

 

NATHALIE BOND

Nathalie Bond je znamka naravne kozmetike iz Velike Britanije, ki je znana po ročni izdelavi majhnih serij negovalne kozmetike in sveč z ekološkimi in naravnimi sestavinami. Agresivne sestavine konvencionalnih kozmetičnih izdelkov so zamenjali s sveže nabranimi surovimi sestavinami, ki kožo hranijo, čistijo in osvežijo. Odlikujejo jo tudi holistični pristop k sestavinam in dišavam ter podpiranje mnogih dobrodelnih skladov. 

 


 

Želite prejemati Extraordinary novičke?