LR_bannerji_trgovine_Extraordinary.png
 

Trgovina s konceptom Extraordinary. je zrasla iz naše predanosti modnim in trajnostno naravnanim znamkam, ki izbirajo surovine in procese tako, da čim manj obremenjujejo okolje. Tu lahko kupite obleko, torbico, knjigo, revijo in še kakšen dodatek, obenem pa malo posedite in pokramljate. Ekskluzivne znamke CLOSED, Veja, Rains, Extraordinary., Sisi, Borboleta, Nathalie Bond, /skin regimen/ dopolnjuje še mini galerija in veliko prijetnega zelenja.   

 

URNIK:

pon – pet: 9.00 – 20.00
sob: 9.00 – 17.00
ned: 10.00 - 14.00

KONTAKT:

NASLOV:

Novi trg 6, Ljubljana

 
 

 

Znamke v trgovini

CLOSED

Closed je sodobna blagovna znamka, ki ustvarja modo visoke estetike in kakovosti. Od ustanovitve leta 1978 naprej Closed ustvarja brezčasne modne kose, obenem pa znamka ostaja zvesta svojemu izvoru. Opira se na francosko modno domišljijo, italijansko izdelavo in nemško tradicijo. Danes Closed ustvarja kolekcije ženskih in moških oblačil in dodatkov z velikim poudarkom na džinsu, ročno izdelanem v Italiji. Z modernim oblikovanjem in veliko pozornostjo do detajlov ustvarja brezhiben, popoln stil.

Več na našem blogu. Kliknite tukaj.

VEJA

Znamka VEJA prihaja iz Brazilije in v prevodu pomeni »gledati«. S tem vas želijo spodbuditi, da sledite procesu, kako so njihove superge narejene. Njihovo glavno vodilo je pravična trgovina in organske surovine. Podplat superg je narejen iz divje gume iz amazonskega deževnega gozda in je odpornejši kot tradicionalni plastični. Zgornji del je lahko iz klasičnega ali ribjega usnja, nekateri modeli pa iz organskega bombažnega platna. Produkti iz naravnih materialov včasih ne slovijo po trajnost, vendar je cilj VEJA znamke, da par superg traja še dlje.

Več na našem blogu. Kliknite tukaj.

RAINS

Rains je znamka, katere zaveza temelji na celovitem pristopu, ki združuje socialne, okoljske in gospodarske težave v jedro svojega poslovanja. Sklicujemo se na mednarodno dogovorjeni minimalni standard za odgovorno poslovno vedenje, vključno s spoštovanjem delovnih in človekovih pravic, varstvom okolja in preprečevanjem korupcije.

Več na našem blogu. Kliknite tukaj.

EXTRAORDINARY

Extraordinary. je naša lastna modna znamka, ki vključuje udobne, sproščene, a hkrati modne kose iz najudobnejših materialov. Srajce, bluze in srajčne obleke so izdelane v Italiji v družinskih manufakturah z dolgoletno tradicijo elegance in strasti do podrobnosti.

SISI

Keramika Sisi je vsekakor nekaj posebnega in dodaja piko na i naravnemu domu. Skodelice in krožniki za popoln zajtrk/kavo/čaj z umetniško noto so delo umetnice Silvije Jerman Geelen, Slovenke, ki ustvarja na Nizozemskem. Keramiko odlikujejo naravne barve in material, njena zaščitna znamka pa so duhovita umetniška sporočila na keramiki.

BORBOLETA

Borboletina zgodba je pripoved o prijateljstvu, ljubezni in sreči. Vsaka kolekcija nakita pripoveduje svojo zgodbo in nas spodbuja, da se vsak dan veselimo majhnih pomembnih stvari, ki osrečujejo nas in naše ljubljene.

 

NATHALIE BOND

Nathalie Bond je znamka naravne kozmetike iz Velike Britanije, ki je znana po ročni izdelavi majhnih serij negovalne kozmetike in sveč z ekološkimi in naravnimi sestavinami. Agresivne sestavine konvencionalnih kozmetičnih izdelkov so zamenjali s sveže nabranimi surovimi sestavinami, ki kožo hranijo, čistijo in osvežijo. Odlikujejo jo tudi holistični pristop k sestavinam in dišavam ter podpiranje mnogih dobrodelnih skladov. 

Več na našem blogu. Kliknite tukaj.

/SKIN REGIMEN/

 /skin regimen/ je sveža znamka kozmetičnih izdelkov z modernim pristopom k negi kože. Ponuja klinično testirane izdelke, ki  dokazano zmanjšujejo učinke stresa na kožo, staranja in življenjskega sloga. 54% populacije na svetu živi v urbanih naseljih. Mestno okolje s svojim ritmom, hitrim tempom življenja in velikim pretokom ljudi predstavlja popolno ozadje za /skin regimen/.

Linija je oblikovana tako, da ustreza potrebam sodobnih ljudi, ki živijo v današnjem hitrem načinu življenja. Za mestne ljudi, ki želijo biti najboljša različica sebe, ob soočanju z vsakodnevnim stresom in onesnaženjem okolja - tisti dejavniki, ki se jim preprosto ne moremo izogniti.

Več na našem blogu. Kliknite tukaj.


 

Želite prejemati Extraordinary novičke?