Blog

24. 02. 2015, Tuesday

Modra je nova črna

barbara-blog-my-3-1barbara-blog-my-3-2barbara-blog-my-4

Nikoli si nisem predstavljala, da bom modro vzljubila skoraj tako kot črno.
Ker deluje bolj mehko, malce bolj feminilno, občasno tudi zelo strogo, formalno. Kadar se mi ni potrebno odločiti, izberem obe, ker je preplet črnine in modrine tako nonšalanten, kot sem na trenutke sama.
Modra v kolekciji Marine Yachting je pravilo. Ker spominja na celotno filozofijo blagovne znamke, kjer so v ospredju morje, valovi in nezamenljiv veter.
Suknjič z dvojnim zapenjanjem z zlatimi gumbi in izvezenim sidrom me je spomnil na mamo dobre prijateljice, ki obožuje preplet modre, bele in rdeče. Vedno mi je delovala urejeno.
V tem mornarskem stilu je pač nekaj, kar me vedno pritegne. Dobro krojen suknjič je ženski usojen. Ker je tako prepričljiv kot dobro izbran par jeansa ali bela srajca. Kos, brez katerega stil enostavno ne more biti popoln. Omogoča vsaj toliko kombinacij, kolikor je dni v tednu. K temno modrim hlačam in salonarji deluje formalno, k nizkim čevljem fantovsko nonšalantno, s srajco in jeansom ter salonarji z ubijalsko peto trendovsko, z belim t-shirtom malce „jebivetrovsko“, vržen čez ramena večerne obleke pa samo za res dobre poznavalce norih modnih zapovedi.

Foto: Aleš Bravničar
Stiliranje: Barbara Žgalin
Oblačila: Max&Co.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.

barbara-žgalin-kontributor
Pripravila Barbara Žgalin. Osebna stilistka
in ustanoviteljica CDBstyle.com.

 

 

 

Vam je bila objava všeč? Delite jo s prijatelji.Share on Facebook
Facebook
Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email to someone
email